Artikkelit

Puunhankinnan uudet kasvot

Metsäosastomme on vahvistunut uusilla henkilöillä: Varsinais-Suomi on saanut kaksi ja Satakunta yhden uuden rautaisen ammattilaisen puunostoon. Sattumoisin he kaikki ovat naisia – ja leidikolmikko nosti kertaheitolla naisten osuuden koko metsäosastolla kolmannekseen ja puunostajissakin he edustavat jo viidesosaa.

Haemme metsäosastolle PUUKAUPAN AMMATTILAISTA

Tehtäväsi on vastata oman alueesi raaka-ainehankinnasta. Kuulut tiimiin, jonka puunkorjuusta ja kaukokuljetuksesta vastaa alueen korjuu- ja kuljetusesimies. Työ on itsenäistä ja vaihtelevaa. Hankinta-alue: Eura, Säkylä, Köyliö ja osin Kokemäki

WESTAS UKRAINAN TUKENA

Hätä Ukrainassa on nyt valtava. Perheet ovat joutuneet pakenemaan kodeistaan, ja Westas haluaa omalta osaltaan tarjota apua sitä tarvitseville. Olemme tehneet 25,000€ lahjoituksen Suomen Punaisen Ristin katastrofirahastoon Ukrainan tukemiseksi. Punainen Risti jakaa apuna ruokaa, lääkkeitä ja suojaa Ukrainan siviiliuhreille. Halutessasi voit itsekin osoittaa tukesi osoitteessa punainenristi.fi/lahjoita/katastrofirahasto/

ETSIMME KOSKEN SAHALLE TEHDASPALVELUPÄÄLLIKKÖÄ (paikka täytetty)

Vastaat Kosken sahan keskeytyvän 3-vuorotoiminnan varmistamisesta ja tuotannon käynnissä pidosta. Kehität sahan tuotantolinjoja, huoltoja ja korjaustoimintaa häiriöttömän ja turvallisen käynnin takaamiseksi. Tehtäviisi kuuluvat lisäksi tekniset investoinnit, varaosatoiminnot ja -hankinnat, alihankintapalvelut, terähuolto ja kiinteistöjen kunnossapito sekä alueen palosuojelu. Huolehdit paineastioiden käytönvalvonnasta sekä viranomaisraportoinnista mm. lupien ja päästökaupan osalta. Tehtävässä raportoit tuotantojohtajalle.

Westas Bioenergia Oy:n sulautuminen

Westas-konsernissa bioenergialiiketoimintaa hoitanut Westas Bioenergia Oy on 31.12.2021 sulautunut emoyhtiö Westas Group Oy:öön.

Sulautuneen Westas Bioenergia Oy:n liiketoiminta jatkuu sulautumisen jälkeen entisellään osana konsernin emoyhtiötä.