SUOMALAISTA PUUTAVARAA MEILLE JA MAAILMALLE

Ammattitaidolla valmistetut, korkealuokkaiset puutuotteet kuuluvat Westaksen ydinosaamiseen. Sertifioiduista metsistä tuotetun mänty- ja kuusisahatavaran lisäksi myymme sahausprosessin sivutuotteina syntyvää sahahaketta, biopolttoaineita, katemateriaaleja sekä mm. energiatuotannossa hyödynnettävää biomassaa.

Sahatavara

Westas on päässyt puusta pitkälle: laadukasta perussahatavaraamme viedään Suomen lisäksi yli 30 maahan. Asiakkaisiimme lukeutuu monia yksityisiä jälleenmyyjiä sekä puuteollisuuden isoja toimijoita. Westaksen arvoihin kuuluu, että olemme luotettava ja monipuolisesti palveleva kumppani. Monet pitkäaikaiset asiakassuhteemme ovatkin kestäneet jo yli 40 vuotta.

Sertifioitu puutavara on
laadukkaan lopputuotteen lähde 

Westaksen juuret ovat syvällä sahatuonnossa, mutta on ote vahvasti tässä hetkessä ja katse tulevaisuudessa – sinettinä sahojemme moderni tuotantolaitteisto, jonka energiatehokkuuteen, vähäpäästöisyyteen sekä turvallisuuteen investoimme jatkuvasti. Me erotumme myös laadulla: kaikki Westakselle tuleva puuraaka-aine hyödynnetään 100-prosenttisesti.

Lue lisää sertifikaateistamme

"Suomi tuottaa ja vie maailman parasta puutavaraa"

- Pekka Kopra

Yhteinen savotta