Artikkelit

Haemme metsäosastolle PUUKAUPAN AMMATTILAISTA

Tehtäväsi on vastata oman alueesi raaka-ainehankinnasta. Kuulut tiimiin, jonka puunkorjuusta ja kaukokuljetuksesta vastaa alueen korjuu- ja kuljetusesimies. Työ on itsenäistä ja vaihtelevaa. Hankinta-alue: Eura, Säkylä, Köyliö ja osin Kokemäki

WESTAS UKRAINAN TUKENA

Hätä Ukrainassa on nyt valtava. Perheet ovat joutuneet pakenemaan kodeistaan, ja Westas haluaa omalta osaltaan tarjota apua sitä tarvitseville. Olemme tehneet 25,000€ lahjoituksen Suomen Punaisen Ristin katastrofirahastoon Ukrainan tukemiseksi. Punainen Risti jakaa apuna ruokaa, lääkkeitä ja suojaa Ukrainan siviiliuhreille. Halutessasi voit itsekin osoittaa tukesi osoitteessa punainenristi.fi/lahjoita/katastrofirahasto/

ETSIMME KOSKEN SAHALLE TEHDASPALVELUPÄÄLLIKKÖÄ (paikka täytetty)

Vastaat Kosken sahan keskeytyvän 3-vuorotoiminnan varmistamisesta ja tuotannon käynnissä pidosta. Kehität sahan tuotantolinjoja, huoltoja ja korjaustoimintaa häiriöttömän ja turvallisen käynnin takaamiseksi. Tehtäviisi kuuluvat lisäksi tekniset investoinnit, varaosatoiminnot ja -hankinnat, alihankintapalvelut, terähuolto ja kiinteistöjen kunnossapito sekä alueen palosuojelu. Huolehdit paineastioiden käytönvalvonnasta sekä viranomaisraportoinnista mm. lupien ja päästökaupan osalta. Tehtävässä raportoit tuotantojohtajalle.

Westas Bioenergia Oy:n sulautuminen

Westas-konsernissa bioenergialiiketoimintaa hoitanut Westas Bioenergia Oy on 31.12.2021 sulautunut emoyhtiö Westas Group Oy:öön.

Sulautuneen Westas Bioenergia Oy:n liiketoiminta jatkuu sulautumisen jälkeen entisellään osana konsernin emoyhtiötä.

Metsänomistajaperheen tarina

Tarkkion perhe on ollut Westaksen pitkäaikaisena asiakkaana jo sukupolvelta toiselle. Meille yhdessä tekeminen aina metsänhoidosta puukauppaan on ylpeyden aihe, jonka ilosanomaa kelpaa jakaa eteenpäin.