Avoin hakemus

Voit lähettää meille avoimen hakemuksen, vaikka juuri nyt ei paikkoja ole avoinna. Olemme yhteydessä, mikäli sinulle sopiva työtehtävä vapautuu.

Emme käytä avoimien työpaikkahakemuksien lomaketietoja markkinointitarkoituksiin. Säilytämme henkilötietoja tietosuojaselosteemme rekisterin mukaisesti.

 • Pudota tiedostot tähän tai
  Sallitut tiedostotyypit: jpg, jpeg, gif, png, pdf, Max. tiedoston koko: 20 MB.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

  Haemme kesätyöntekijöitä Koskelle (paikka täytetty)

  Kesätyöt ovat tärkeitä askelia työelämään ja omaan alaan perehtymisessä. Meillä Westaksen metsäosaston kesätyöntekijänä saat loistavan näköalan puunhankinnan kokonaisuuteen ja sahateollisuuteen sekä mukavat työkaverit.

  Haussa taloushallinnon asiantuntija / kirjanpitäjä (paikka täytetty)

  Hei talouden asiantuntija, tule Westaksen tiimiin! Etsimme konsernimme talousosastolle taloushallinnon asiantuntijaa / kirjanpitäjää. Työpisteesi sijaitsee konsernin pääkonttorilla Koski TL:ssä. Perehdytysjakson jälkeen tarjoamme mahdollisuuden osittaiseen etätyöskentelyyn.

  Haemme metsäosastolle PUUKAUPAN AMMATTILAISTA

  Tehtäväsi on vastata oman alueesi raaka-ainehankinnasta. Kuulut tiimiin, jonka puunkorjuusta ja kaukokuljetuksesta vastaa alueen korjuu- ja kuljetusesimies. Työ on itsenäistä ja vaihtelevaa. Hankinta-alue: Eura, Säkylä, Köyliö ja osin Kokemäki

  ETSIMME KOSKEN SAHALLE TEHDASPALVELUPÄÄLLIKKÖÄ (paikka täytetty)

  Vastaat Kosken sahan keskeytyvän 3-vuorotoiminnan varmistamisesta ja tuotannon käynnissä pidosta. Kehität sahan tuotantolinjoja, huoltoja ja korjaustoimintaa häiriöttömän ja turvallisen käynnin takaamiseksi. Tehtäviisi kuuluvat lisäksi tekniset investoinnit, varaosatoiminnot ja -hankinnat, alihankintapalvelut, terähuolto ja kiinteistöjen kunnossapito sekä alueen palosuojelu. Huolehdit paineastioiden käytönvalvonnasta sekä viranomaisraportoinnista mm. lupien ja päästökaupan osalta. Tehtävässä raportoit tuotantojohtajalle.