Haemme kesätyöntekijöitä Koskelle (paikka täytetty)

Kesätyöt ovat tärkeitä askelia työelämään ja omaan alaan perehtymisessä. Meillä Westaksen metsäosaston kesätyöntekijänä saat loistavan näköalan puunhankinnan kokonaisuuteen ja sahateollisuuteen sekä mukavat työkaverit.

Haemme Westaksen puunhankintaan vuodelle 2024 kahta kesätyöntekijää:

1. Korjuun ja logistiikan lomatuurajana pääset syvälle puunhankinnan kiivaaseen tahtiin ja tapahtumiin. Toivomme, että viihdyt tietojärjestelmien parissa ja sinulla on jo jonkin verran aikaisempaa kokemusta teollisuuden puunhankinnasta vaikkapa aikaisemmasta kesätyöpaikasta. Pääasiallinen työskentelypaikkasi on konttorillamme Koski TL:ssä, mutta voit tehdä myös etätyöpäiviä. Ottaisimme sinut mielellään perehtymään tehtäviin jo huhtikuussa.

2. Puunhankinnan omavalvonnan työrukkasena pääset varmuudella myös maastoon, sillä tehtäviisi kuuluu mm. puunhankinnan omavalvonnan tehtäviä kuten korjuujäljen, metsänhoitotöiden ja sertifiointien tarkastuksia. Perehdyt myös oston töihin. Tukikohtana sinullakin on Kosken konttori. Työssäsi tarvitset auton.

Jätäthän hakemuksesi sähköpostitse viimeistään 15.2. metsäjohtaja Maija Perävainiolle maija.peravainio@westas.fi. Mainitsethan kumpaa paikkaa ensisijaisesti haet.

Lisää työpaikkoja