Haemme metsäosaston vetäjäksi uutta metsäjohtajaa (paikka täytetty)

Aloita uusi vuosi uudessa pestissä! Etsimme raaka-ainehankinnasta vastaavan metsäosaston vetäjäksi sekä johtoryhmän jäseneksi metsäjohtajaa. Tutustu alla avoimeen työtehtävään ja ole meihin rohkeasti yhteydessä!

Ketä haemme?

 

Olet metsäalan ammattilainen ja ymmärrät toimialan eri osioiden merkityksen liiketoiminnan näkökulmasta. Sinulla on kokemusta puunhankinnasta ja osaamista biopolttoaineista. Olet hyvä ihmisten johtaja. Osaat ja haluat tukea ja motivoida asiantuntijoita sekä kannustaa heitä työssään. Sinulla on valmius tehdä liikkuvaa työtä toiminta-alueellamme.

 

Minkälaista työtä on tarjolla?

 

Vastaat työssäsi puunhankinnasta kokonaisuutena sekä sidosryhmäyhteistyöstä eri tahojen kanssa. Tärkeimmät niistä ovat metsäkone- ja kuljetusyrittäjät sekä toimituspuun yhteistyökumppanit. Johtamassasi yksikössä työskentelee 24 henkilöä. Lisäksi toimit yrityksen edustajana Sahateollisuus ry:ssä, joka hoitaa alan edunvalvontaa valtakunnallisesti. Tarjoamme sinulle menestyvän työnantajan sekä mielenkiintoisen tehtävän. Konsernin pääkonttori sijaitsee Koskella, missä toimii myös raaka-ainehankinnasta vastaava metsäosasto, jonka vetäjäksi ja yrityksen johtoryhmän jäseneksi etsimme sinua. Palkkaus sopimuksen ja kokemuksen mukaan. Tule kanssamme viemään laadukasta suomalaista sahatavaraa maailmalle!

 

Mikä on Westas Group?

 

Westas Group on yksi Suomen suurimmista yksityisistä puunjalostusyhtiöistä. Konsernin liiketoiminnan perustan muodostavat sahaus sekä bioenergiatoiminnot. Yhtiön sahat, Koskella sijaitseva Raunion saha sekä Porissa sijaitseva Pihlavan saha, tuottavat vuodessa yhteensä noin 480 000 m³ kuusi- ja mäntysahatavaraa. Konsernin liikevaihto oli vuonna 2022 noin 180 miljoonaa euroa. Sahat ovat keskittyneet laadukkaan perussahatavaran tuotantoon, jota viedään yli 30 maahan ympäri maailman. Viennin osuus liikevaihdosta on noin 85 prosenttia. Westas Group tunnetaan luotettavana kumppanina kaikilla merkittävillä sahatavaramarkkinoilla niin Euroopassa, Aasiassa, Lähi-idässä kuin Pohjois-Afrikassakin.

 

Lue lisää ja hae tehtävää 29.1. mennessä osoitteessa https://ats.talentadore.com/apply/metsajohtaja/DGErJ8

 

Lisätietoja myös MPS-konsultti Tomi Välimäeltä puhelimitse 040 562 7324.

Lisää työpaikkoja