Haussa taloushallinnon asiantuntija / kirjanpitäjä (paikka täytetty)

Hei talouden asiantuntija, tule Westaksen tiimiin! Etsimme konsernimme talousosastolle taloushallinnon asiantuntijaa / kirjanpitäjää. Työpisteesi sijaitsee konsernin pääkonttorilla Koski TL:ssä. Perehdytysjakson jälkeen tarjoamme mahdollisuuden osittaiseen etätyöskentelyyn.

Minkälaista työtä on tarjolla?

Meillä pääset osaksi ammattitaitoista tiimiä, joka tukee sinua työskentelyssäsi. Tarjoamme monipuoliset työtehtävät sekä rennon työympäristön mielenkiintoisella toimialalla, kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä.

Tulevat työtehtäväsi pitävät sisällään mm.
– Osto- ja myyntireskontran hoitoa
– Yhtiön kirjanpitoon liittyvät tehtäviä
– Myyntilaskutusta
– Maksuliikenteen hoitoa
– Verotukseen liittyviä ilmoituksia
– Tilinpäätösten avustavia tehtäviä
– Muita taloushallinnon tehtäviä, mm. raportointi

Ketä haemme?

Toivomme, että olet oma-aloitteinen ja kykenet työskentelemään itsenäisesti. Hyvät yhteistyötaidot ja joustavuus ovat ominaisuuksia, joita arvostamme. Odotamme sinulta soveltuvaa kirjanpidon tai taloushallinnon alan koulutusta sekä suomen ja englannin kielen osaamista. Toivomme myös aiempaa työkokemusta kirjanpidon ja taloushallinnon tehtävistä.
Toivottavasti kuulemme sinusta pian! Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen sähköpostitse viimeistään 15.4.2023 osoitteeseen minna.saaranluoma@westas.fi. Haastatteluja järjestetään jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätiedot:
Talousjohtaja Minna Saaranluoma-Carpelan
p. +358 40 773 93 80
minna.saaranluoma@westas.fi

Tietoa meistä
Westas Group on yksi Suomen suurimmista yksityisistä puunjalostusyhtiöistä. Konsernin liiketoiminnan perustan muodostavat sahaus sekä bioenergiatoiminnot. Yhtiön sahat, Koskella sijaitseva Raunion saha sekä Porissa sijaitseva Pihlavan saha, tuottavat vuodessa yhteensä noin 480 000 m³ kuusi- ja mäntysahatavaraa. Konsernin liikevaihto oli vuonna 2022 noin 180 miljoonaa euroa. Sahat ovat keskittyneet laadukkaan perussahatavaran tuotantoon, jota viedään yli 30 maahan ympäri maailman. Viennin osuus liikevaihdosta on noin 70 prosenttia. Westas Group tunnetaan luotettavana kumppanina kaikilla merkittävillä sahatavaramarkkinoilla niin Euroopassa, Aasiassa, Lähi-idässä kuin Pohjois-Afrikassakin.

Lisää työpaikkoja