HAUSSA TALOUSHALLINNON ASIANTUNTIJA / KIRJANPITÄJÄ (paikat täytetty)

Etsimme konsernin talousosastolle kahta taloushallinnon asiantuntijaa / kirjanpitäjää, tehtävien sijaintipaikat ovat konsernin pääkonttori Koski TL:ssä sekä Porissa Pihlavan sahalla.

Toimit tehtävässä osana tiimiä, joka tukee sinua työskentelyssä ja tiimityön luonteen vuoksi yhteistyötaidot ja joustavuus ovat tarpeen tehtävässä menestymisessä. Toivomme että olet myös oma-aloitteinen ja kykenet työskentelemään itsenäisesti.

Työtehtävät sisältävät mm.
– Osto- ja myyntireskontran hoito
– Yhtiön kirjanpitoon liittyvät tehtävät
– Myyntilaskutus
– Maksuliikenne
– Verotukseen liittyvät ilmoitukset
– Tilinpäätösten avustavat tehtävät
– Muut taloushallinnon tehtävät, mm. raportointi

Odotamme hakijalta soveltuvaa kirjanpidon tai taloushallinnon alan koulutusta. Suomen kielen lisäksi tehtävän hoitaminen edellyttää englannin kielen osaamista. Toivomme hakijalta myös aiempaa työkokemusta kirjanpito- ja taloushallinnon tehtävistä. Tarjoamme monipuoliset työtehtävän sekä rennon työympäristön mielenkiintoisella toimialalla kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä.

Hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen tulee lähettää viimeistään 30.11.2021 osoitteella joonas.ilmolahti@westas.fi

Lisätiedot:
Talousjohtaja Joonas Ilmolahti
p. +358 40 709 2855
joonas.ilmolahti@westas.fi

Tietoa meistä

Westas Group on yksi Suomen suurimmista yksityisistä puunjalostusyhtiöistä. Konsernin liiketoiminnan perustan muodostavat sahaus sekä bioenergiatoiminnot. Yhtiön sahat, Koskella sijaitseva Raunion saha sekä Porissa sijaitseva Pihlavan saha, tuottavat vuodessa yhteensä noin 450 000 m³ kuusi- ja mäntysahatavaraa. Konsernin liikevaihto on noin 120 miljoonaa euroa. Konsernin pääkonttori sijaitsee Koskella, missä toimii myös sahojen raaka-ainehankinnasta vastaava metsäosasto.
Sahat ovat keskittyneet laadukkaan perussahatavaran tuotantoon, jota viedään yli 30 maahan ympäri maailman. Viennin osuus liikevaihdosta on noin 85 prosenttia ja Westas Group tunnetaan luotettavana kumppanina kaikilla merkittävillä sahatavaramarkkinoilla niin Euroopassa, Aasiassa, Lähi-idässä kuin Pohjois-Afrikassakin.
Westas hankkii vuosittain liki 1,3 miljoonaa kuutiota laadukasta puuraaka-ainetta sertifioiduista suomalaismetsistä. Biopolttoaineita toimittava Westas Bioenergia puolestaan jalostaa ja myy hakkuilta saatavan metsätähteen sekä sahojen sivutuotteena syntyvät jakeet Länsi- ja Etelä-Suomen suurten ja keskisuurten lämpö- ja voimalaitosten käyttöön.

 

www.westas.fi

 

Lisää työpaikkoja