Metsänhoitaja Pietari Niemi nimitetty Westas Group Oy:n uudeksi ostopäälliköksi

Metsänhoitaja Pietari Niemi on nimitetty alkuvuodesta 2023 Westas Group Oy:n ostopäälliköksi. Hän vastaa tuoreessa työtehtävässään mm. yksityisten metsänomistajien kanssa käytävästä puukaupasta, sen hinnoittelusta ja metsäpalveluiden myynnistä. Uuden ostopäällikön alaisuudessa työskentelevät kaikki yhtiön hankinta-alueen hankintaesimiehet. Samalla heitä koskettaa myös toinen muutos, sillä hankintaesimiesten tehtävänimikkeet on päivitetty metsäasiantuntijoiksi. Niemi on työskennellyt Westaksen puunhankinnassa kehitysasiantuntijana ja siten työkenttä ja -yhteisö ovat hänelle entuudestaan tuttuja.

 

”Olen nyt uuden haasteen edessä ja otan tehtävän vastaan mielelläni, kehitysasioita kuitenkaan kokonaan unohtamatta”, Niemi toteaa ja jatkaa: ”Yhdessä nuorekkaalla, mutta kokeneella porukalla pystymme vastaamaan sahojemme kasvaviin raaka-ainetarpeisiin. On hienoa, että Westaksella on näin vahva ja osaava oma puunhankinta.”

 

Westas hakee nyt metsäosaston vetäjäksi uutta metsäjohtajaa. Metsäjohtajan sijaisena toimii valintaan saakka toimitusjohtaja Pekka Kopra.

Lisää uutisia