Puunhankinnan uudet kasvot

Metsäosastomme on vahvistunut uusilla henkilöillä: Varsinais-Suomi on saanut kaksi ja Satakunta yhden uuden rautaisen ammattilaisen puunostoon. Sattumoisin he kaikki ovat naisia – ja leidikolmikko nosti kertaheitolla naisten osuuden koko metsäosastolla kolmannekseen ja puunostajissakin he edustavat jo viidesosaa.

Teija Laukkanen

Ensimmäisenä aloitti Teija Laukkanen viime vuoden elokuussa. Teija hankkii puuta Vakka-Suomessa ostoalueen ulottuessa Laitilasta Mynämäkeen. Teijan eteläinen ”rajanaapuri” on myös uusi vahvistus, Siv Vesterlund-Karlsson. Siv ostaa Turun talousalueella Nousiaisista Lietoon sekä Paraisilla ja Kemiössä.

Siv Vesterlund-Karlsson

Westaksen riveissä nyt kesäkuun alussa aloittanut Anne Haukkovaara toimii Pohjois-Satakunnassa. Annen ostoalue on Porista rannikkoa pitkin aina Merikarvian pohjoisrajalle asti.

Anne Haukkovaara

Kaikkia hankintaesinaisiamme yhdistää aiempi kokemus puukaupasta sekä oman ostoalueen hyvä tuntemus. Naiset, kuten kaikki miehemmekin, hankkivat puuta sahoille niin pysty- kuin hankintakaupalla. He myös myyvät metsänhoito- ja sijoituspalvelujamme sekä hoitavat puukaupan sivussa syntyvät energiaostokset biopuolemme tarpeisiin.

Lisää uutisia