Westas laajentaa puunhankinta-aluettaan

Metsänomistaja! Harkitsetko hakkuita tai puukauppaa? Westas on paikallinen ja palveleva puunostajasi nyt myös Raaseporissa, Inkoossa ja Siuntiossa.

Uusilla alueillamme sinua palvelee metsäasiantuntijamme Siv Vesterlund-Karlsson. Hänen kanssaan onnistuvat niin puukaupat kuin metsiesi hoitotarpeiden kartoitus ja metsänhoitopalvelut. Siv palvelee metsäomistajia sekä suomeksi että ruotsiksi.

Samalla päivittyvät myös muutamien metsäasiantuntijoidemme vastuualueet.
1.2.2024 alkaen metsäasiantuntijanasi toimii

  • Turussa, Raisiossa, Naantalissa ja Ruskolla Timo Kajala
  • Nousiaisissa ja Maskussa Teija Laukkanen sekä
  • Eurassa koko kunnan alueella Pasi Kaitala

Kaikkien metsäasiantuntijoidemme yhteystiedot ja vastuualueet kokonaisuutenaan löydät täältä westas.fi/yhteystiedot#puunhankinta. Tällä hetkellä ostamme koko alueellamme kaikkia puutavaralajeja tukista energiapuuhun.

 


 

Westas förstorar sitt uppköpsområde

Skogsägare, se hit! Planerar du avverkning och virkesaffär? Westas är den lokala sågen som nu köper virke också från Raseborg, Ingå och Sjundeå. Westas bjuder på gratis terrängbesök, goda råd och mycket mer!

På vårt nya område betjänas du av Siv Vesterlund-Karlsson. Med henne gör du både lyckade virkesaffärer och skogsvårdsavtal. För tillfället köper vi alla sortiment, från stock till energi, från hela området. Siv betjänar skogsägarna på både svenska och finska. Westas värnar om skogens alla värden.

Lisää uutisia